Podprite nas

Udeležite se brezplačnega dogodka

Vsi dogodki projekta INATRI, predvsem pa forum mladih 27. 5. 2014, so za vse udeležence brezplačni. Udeležite se delavnic, predavanj, predstavitev ali se srečajte z inovativnimi somišljeniki.
 

Podprite nas

… brez obveznosti.
V želji, da dosežemo čim več inovativnih mladih, vas prosimo za objavo ene od naslednjih vsebin:

  • objavite naš logotip,
  • objavite naš promocijski video ali
  • objavite naš promocijski letak.

Veseli bomo objave na vaši spletni strani ali v družabnem omrežju. V zameno vas bomo objavili med naše podpornike, s povezavo na vašo spletno stran ali profil na Facebooku.

Za več informacij nam pišite. Gradiva so na voljo na tej povezavi.

Postanite medijski sponzor

Zavedamo se, da lahko s sodelovanjem z mediji dosežemo najširše občinstvo in tako omogočimo še več mladim, da v okviru razpisa INATRI pokažejo, najboljši pa tudi uresničijo svoje ideje.

V zameno za objavo oz. objave v vašem mediju vam ponujamo izpostavitev v naših gradivih kot medijskega sponzorja, na željo pa vam pripravimo tudi zanimivosti in krajše vsebine, povezane z inovativnostjo v slovenskem prostoru.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Postanite sponzor nagradnega sklada

Zmagovalec razpisa INATRI 2014 bo prejel paket poslovnih rešitev za enostavjenši zagon lastnega podjetja. Mladim kreativcem želimo namreč ponuditi čim bolj praktične nagrade, ki bodo povečale možnost za uresničitev njihovih idej v poslovnem okolju oz. družbi, kot so bančne storitve, storitve interneta in mobilne telefonije. Dodajte svojo storitev v naš nagradni sklad in si zagotovite še večjo prepoznavnost lastnega izdelka ali storitve.

V zameno vam ponujamo navajanje vašega podjetja oz. blagovne znamke in logotipa na naših gradivih, na spletni strani in Facebooku ter nastop na prireditvi.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Postanite sponzor ali glavni sponzor

Kljub prostovoljnemu delu številnih mladih kreativcev, ki soustvarjamo razpis INATRI, nastajajo številni stroški, kot so npr. tisk gradiv, prireditveni prostor, promocija dogodka, ki jih lahko pokrijemo tudi z vašo pomočjo – lahko tudi v obliki podpore v obliki vašega izdelka ali storitve.

Ponujamo vam najširšo možno izpostavitev, ki vključuje celostransko predstavitev v skupnem katalogu krovne prireditve IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA, nastop v času prireditve, predstavitev vaše dejavnosti na strokovnih srečanjih GZS Zbornice osrednje slovenske regije, sodelovanje v radijski oddaji PIP – poslovni izzivi, navedba sponzorja na vseh gradivih (letakih, e-poštni listi …), na spletni strani in na spletni strani GZS Zbornice osrednjeslovenske regije www.ozljubljana.si, samostojni razstavni prostor na dvodnevnem dogodku IZZIVI GOSPODARSKEGA RAZVOJA na 6 m2, izpostavitev na naši Facebook strani INATRI ter v viralnih videih.

Za več informacij nas kontaktirajte.